Leverantörer

Material till våra arbeten köper vi i första hand av Kakelspecialisten i Globen AB, Höganäshuset i Högdalen och Kakeldax i Länna AB. Besök gärna deras hemsidor för information om deras produkter och för inspiration!

Med kunnig och serviceinriktad personal som hjälper dig med allt du kan tänka dig för en bra kakelaffär. Med över 45 års erfarenhet av byggkeramik är Centro det rätta valet för dig som vill göra dina kakeldrömmar till verklighet.

Söker du inspiration eller nyheter inom kakel, klinker och mosaik? Hos oss hittar du alltid de senaste trenderna. I vår webbshop som alltid är öppen kan du även handla fraktfritt och beställa provplattor.
Välkommen att besöka oss!

Du som är arkitekt, inredare eller beställare. Du kan enkelt beställa prover på kakel, klinker och mosaik till ditt kontor.

Vår affärsidé innebär att visa kakel, klinker och badrumsinredning i sin verkliga miljö. På så sätt kan vi ge våra kunder nya idéer, tips och inspiration.

Hos våra kakelcenter hittar du bra produkter till bra priser och en passionerad personal som hjälper dig genom hela processen.