Marmor och stenarbeten

Material till våra arbeten köper vi i första hand av Kakelspecialisten i Globen AB, Höganäshuset i Högdalen och Kakeldax i Länna AB. Besök gärna deras hemsidor för information om deras produkter och för inspiration!

Centro AB

 

Med kunnig och serviceinriktad personal som hjälper dig med allt du kan tänka dig för en bra kakelaffär och över 45 års erfarenhet av byggkeramik är Centro det rätta valet för dig som vill göra dina kakeldrömmar till verklighet.

Kakeldax

 

Söker du inspiration eller nyheter inom kakel, klinker och mosaik? Hos oss hittar du alltid de senaste trenderna. I vår webbshop som alltid är öppen kan du även handla fraktfritt och beställa provplattor.
Välkommen att besöka oss!

Kakelspecialisten vid Globen

 

Du som är arkitekt, inredare eller beställare. Du kan enkelt beställa prover på kakel, klinker och mosaik till ditt kontor. 

         
Höganäshuset i Högdalen

 

De senaste åren har vi t ex haft förmånen att få leverera till omfattande objekt som Grand Hotel, Best Western, Premier Foresta Hotel, Royal Viking, Hotel Birger Jarl, Ulvsunda och Lejondahls slott, Tammsvik kursgård med flera.

Välkommen in att titta på våra produkter! 

  CC Höganäs Kakelcenter 

 

Hos våra kakelcenter hittar du bra produkter till bra priser och en passionerad personal som hjälper dig genom hela processen.